Crisco | Crisco

6.95

Crisco | Crisco GlijmiddelCrisco is een klassiek product wat een geliefd product is dat wordt gebruikt als fisting gel. Natuurlijk kun je het ook gebruiken als een glijmiddel om toys mee in te brengen. Smeer zoveel gel als je wilt op het gewenste lichaamsdeel en herhaal dit zo vaak als je wilt. Het vette product zorgt voor erg veel glijplezier en is ook gewoon te gebruiken als bakproduct in de keuken. Crisco is niet te gebruiken in combinatie met latex toys en condooms.

Ingrediënten: Soybean Oil, Fully Hydrogenated Palm Oil, Partially Hydrogenated Palm and Soybean Oils, Mono and Diglycerides, TBHQ and Citric Acid (Antioxidants)

EAN code: 051500239131 Artikelnummer: CRS-0293 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Rubriek: Drogisterij

Crisco Glijmiddel

Crisco is een klassiek product wat een geliefd product is dat wordt gebruikt als fisting gel. Natuurlijk kun je het ook gebruiken als een glijmiddel om toys mee in te brengen. Smeer zoveel gel als je wilt op het gewenste lichaamsdeel en herhaal dit zo vaak als je wilt. Het vette product zorgt voor erg veel glijplezier en is ook gewoon te gebruiken als bakproduct in de keuken. Crisco is niet te gebruiken in combinatie met latex toys en condooms.

Ingrediënten: Soybean Oil, Fully Hydrogenated Palm Oil, Partially Hydrogenated Palm and Soybean Oils, Mono and Diglycerides, TBHQ and Citric Acid (Antioxidants)

Merk: Crisco

Niet precies wat je zoekt? misschien hebben we nog iets beters, klik hier.

Extra informatie

Gewicht 453 g
Afmetingen 11 × 11 × 9 cm
kleur

Afmeting Verpakking:

11x11x9

Batterij benodigd:

N

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crisco | Crisco” te beoordelen
X