Frenchkiss Glijmiddel Aardbei – 75 ml | Joydivision Glijmiddel

12.75

Frenchkiss Glijmiddel Aardbei – 75 ml | Joydivision GlijmiddelGa voor heerlijk genot met Frenchkiss glijmiddel! Dit waterbasis glijmiddel heeft een heerlijke aardbeiensmaak en -geur voor een nog intensere en aangenamere orale ervaring. Glijmiddel op waterbasis is oplosbaar in water en kan daarom makkelijk weggespoeld worden. Ook is het eenvoudig uit kleding en beddengoed te spoelen zonder dat er vlekken achterblijven. Frenchkiss glijmiddel wordt geleverd in een handige tube die je makkelijk mee kan nemen en waarmee je het glijmiddel eenvoudig kunt doseren.

Ingrediënten:
aqua, glycerin, sodium, lactate, hydroxyethylcellulose, soduim, methylparaben, sodium benzoate, sodium saccharin, aroma, lactic acid.

EAN code: 4028403118913 Artikelnummer: 11891 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Rubriek: Drogisterij

Joydivision Glijmiddel

Ga voor heerlijk genot met Frenchkiss glijmiddel! Dit waterbasis glijmiddel heeft een heerlijke aardbeiensmaak en -geur voor een nog intensere en aangenamere orale ervaring. Glijmiddel op waterbasis is oplosbaar in water en kan daarom makkelijk weggespoeld worden. Ook is het eenvoudig uit kleding en beddengoed te spoelen zonder dat er vlekken achterblijven. Frenchkiss glijmiddel wordt geleverd in een handige tube die je makkelijk mee kan nemen en waarmee je het glijmiddel eenvoudig kunt doseren.

Ingrediënten:
aqua, glycerin, sodium, lactate, hydroxyethylcellulose, soduim, methylparaben, sodium benzoate, sodium saccharin, aroma, lactic acid.

Merk: Joydivision

Extra informatie

Gewicht 94 g
Afmetingen 12 × 6 × 4 cm
kleur

Afmeting Verpakking:

Batterij benodigd:

Merk

X