Indien u een defect artikel heeft ontvangen:
Wij willen graag tevreden klanten. Wanneer u bij ontvangst van het artikel een defect of gebreken aan het artikel constateert dient u dit binnen twee weken door te geven aan de klantenservice van Lovero.nl.

Nadat wij uw melding hebben ontvangen sturen wij u een e-mail ter bevestiging van uw verzoek, hierna ontvangt u eveneens per e-mail verdere instructies over de afhandeling. Nadat wij het defecte artikel van u hebben ontvangen sturen wij u een vervangend artikel of storten het aankoopbedrag direct terug op uw rekening.

Garantie op artikelen uitgezonderd sex toys (dildo’s, vibrators, speeltjes etc.)
Wanneer binnen 3 maanden na factuurdatum een door u besteld artikel defecten vertoont dient u per e-mail een garantieaanvraag in te dienen. Vermeld hierbij in ieder geval het factuurnummer en om welk artikel het gaat.

Let op !, Deze garantie is alléén van toepassingen op artikelen die niet gebruikt, gewassen of gedragen zijn en in de originele verpakking retour gestuurd worden.

De kosten van retourzending zijn voor uw rekening, echter de verzendkosten van een vervangend product zijn voor onze rekening.

U heeft beperkte garantie op Sex Toys (geldt alleen bij fabricagefouten.)
Wanneer binnen 2 weken na factuurdatum een door u besteld artikel defecten vertoont dient u per e-mail een garantie aanvraag in te dienen. Vermeld hierbij in ieder geval om welk artikel het gaat en het factuurnummer.

Let op !

Deze garantie is vanwege hygieneoogpunt alléén van toepassingen op artikelen die nog niet gebruikt zijn en in de originele verpakking retour gestuurd worden.

U mag ze natuurlijk wel bekijken, dus maak de verpakking netjes open.

Artikelen die schade oplopen door lekkende batterijen zijn ook uitgesloten van garantie.

De kosten van retourzending zijn voor uw rekening, echter de verzendkosten van een vervangend product zijn voor onze rekening.

Wanneer de aanvraag door Lovero.nl is ontvangen krijgt u hier per e-mail een bevestiging van, hierna ontvangt u eveneens per e-mail instructies over de verdere afhandeling. Wanneer wij het defecte artikel inclusief originele factuur binnen een termijn van 2 maanden na factuurdatum van u hebben ontvangen, krijgt u een nieuw artikel toegezonden, of het aankoopbedrag teruggestort. Afhankelijk van uw wens.

Niet goed, geld terug (ruilen)
Niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Geen probleem. Bij Lovero.nl kunt u een artikel binnen veertien werkdagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet en ongebruikt is en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking wordt ontvangen. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Wanneer u een product wilt ruilen, of uw geld terug wilt dient u hiervoor een aanvraag in te dienen bij onze klantenservice. Vermeld hierbij altijd om welk artikel het gaat en uw factuurnummer. Na ontvangst van de aanvraag ontvangt u per e-mail verdere instructies over de verdere afhandeling. Nadat de artikelen zijn ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending op uw rekening gestort.

X