Aanbieding!

Latex Vacuümmasker | The Latex Collection 76.95

82.50 76.95

Latex Vacuümmasker | The Latex Collection MaskersHét masker voor de liefhebbers met een fetish voor latex en ademcontrole. Dit latex masker omhuld het volledige hoofd en maakt het lastig om te ademen. In het masker zit een klein gaatje waardoor de drager zuurstof kan krijgen. Het materiaal is rekbaar en voelt aan als een tweede huid. Draag het tijdens een spannend rollenspel en kijk hoever jij kunt gaan!

Let op: speel een gevaarlijk spel nooit alleen! We adviseren dit masker uitsluitend te dragen wanneer er meerdere personen aanwezig zijn.

EAN code: 4024144352579 Artikelnummer: 29201231001 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Rubriek: BDSM

The Latex Collection Maskers

Hét masker voor de liefhebbers met een fetish voor latex en ademcontrole. Dit latex masker omhuld het volledige hoofd en maakt het lastig om te ademen. In het masker zit een klein gaatje waardoor de drager zuurstof kan krijgen. Het materiaal is rekbaar en voelt aan als een tweede huid. Draag het tijdens een spannend rollenspel en kijk hoever jij kunt gaan!

Let op: speel een gevaarlijk spel nooit alleen! We adviseren dit masker uitsluitend te dragen wanneer er meerdere personen aanwezig zijn.

Merk: The Latex Collection

Niet precies wat je zoekt? misschien hebben we nog iets beters, klik hier.

Extra informatie

Gewicht 151 g
Afmetingen 23 × 15 × 3.5 cm
kleur

Materiaal:

Afmeting Verpakking:

23x15x3.5

Batterij benodigd:

N

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Latex Vacuümmasker | The Latex Collection 76.95” te beoordelen
X