Aanbieding!

Strap On me – Strapless Voorbind Dildo – Maat XL – Zwart | Strap-On-Me 89.95

89.95

Strap On me – Strapless Voorbind Dildo – Maat XL – Zwart | Strap-On-Me Strap onMet deze Strap On Me voorbind dildo weet je zeker dat jullie beide zullen genieten van een heerlijke ervaring. Deze strapless dildo is voorzien van 2 uiteinden: 1 voor de vrouw en 1 voor haar partner. De vrouw brengt het korte gedeelte in. Vervolgens penetreert zij haar partner met het lange gedeelte. Het geheel is gemaakt van zacht, flexibel siliconen voor optimaal comfort van beide partners. Gebruik voor extra comfort een glijmiddel op waterbasis.

EAN code: 3700436012888 Artikelnummer: 6012888 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Rubriek: Toys voor dames

Strap-On-Me Strap on

Met deze Strap On Me voorbind dildo weet je zeker dat jullie beide zullen genieten van een heerlijke ervaring. Deze strapless dildo is voorzien van 2 uiteinden: 1 voor de vrouw en 1 voor haar partner. De vrouw brengt het korte gedeelte in. Vervolgens penetreert zij haar partner met het lange gedeelte. Het geheel is gemaakt van zacht, flexibel siliconen voor optimaal comfort van beide partners. Gebruik voor extra comfort een glijmiddel op waterbasis.

Merk: Strap-On-Me

Niet precies wat je zoekt? misschien hebben we nog iets beters, klik hier.

Extra informatie

Gewicht 383 g
Afmetingen 27 × 12 × 6.5 cm
kleur

Materiaal:

Diameter(max):

4.50

Afmeting Verpakking:

27x12x6.5

Lengte:

Batterij benodigd:

N

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Strap On me – Strapless Voorbind Dildo – Maat XL – Zwart | Strap-On-Me 89.95” te beoordelen
X